feedback
Voor beginnende en gevorderde beleggers

Apps over beleggen en de beurs


Een overzicht van reviews van apps en web applicaties voor Android, Apple iPhone en iPad, Windows of BlackBerry. Vind handige apps met realtime beurskoersen, het laatste beursnieuws of andere beleggersinformatie. Voor tablets, smartphones en laptops.

Apple iOS Android Windows Web apps

Nieuwste apps

ChartIQ Practice Trading Simulator

Apple iOS. ChartIQ Practice Trading Simulator (PTS) is een handige app voor beleggers waarmee zij strategieën kunnen testen. Voor het doorlopen van uw tests heeft ChartIQ de historische koersdata handig ingedeeld in scenario's zoals een zijwaarts bewegende markt, een beurscrash en een marktcorrectie. Lees verder »

Shell Investor & Media

Android. De Shell Investor & Media app voor Android is onmisbaar voor beleggers in het aandeel Royal Dutch Shell (RDSA). Via de app blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en heeft u toegang tot historische gegevens. Lees verder »

Teletrader StockMarkets

Android. De Teletrader StockMarkets app is een krachtig hulpmiddel voor beleggers die actief zijn op verschillende markten en beleggen in verschillende categorieën. De app is ook bruikbaar voor beleggers die uitsluitend in Nederlandse aandelen beleggen, maar in dat geval zijn er betere apps. Lees verder »

ABN AMRO Insights

Apple iOS. De ABN AMRO Insights app geeft beleggers toegang tot de inzichten van ABN AMRO in de vorm van artikelen. Wekelijks verschijnen er binnen de app nieuwe artikelen. De artikelen zijn van goede kwaliteit en vormen een goede achtergrond voor beleggers. De ABN AMRO Insights app is beschikbaar voor iPhone en iPad. Lees verder »

Mijn Robeco

Android. Mijn Robeco is de app voor Robeco-klanten met een Android tablet of smartphone. Via de Mijn Robeco app kunnen beleggers onder meer nieuwe orders plaatsen en de actuele spaartegoeden en beleggingsportefeuille bekijken. Lees verder »

Top Dividend

Apple iOS. De app Top Dividend voor Apple iPad geeft een overzicht van interessante dividendaandelen wereldwijd. Per aandeel is een sterkte en zwakte analyse uitgevoerd en wordt een rating van maximaal 5-sterren afgegeven. Lees verder »

DSM Investor Relations

Apple iOS. De DSM Investor Relations wordt door het Nederlandse beursfonds gebruikt om jaarverslagen en kwartaalcijfers te publiceren. De rapporten zijn ingedeeld in hoofdstukken, zodat beleggers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die voor hen interessant is. Lees verder »

Wolters Kluwer Reports

Apple iOS. Wolters Kluwer Reports geeft beleggers toegang tot recente financiële updates van het beursgenoteerde Wolters Kluwer. De financiële updates bestaan uit recente trading updates en jaarverslagen. De app is beschikbaar voor beleggers met een Apple iPad. Lees verder »

USG People investor news

Apple iOS. USG People investor news is de app voor beleggers met interesse in het beursgenoteerde USG People. De app van dit midkapfonds geeft toegang de actuele beurskoers, het laatste nieuws en de jaar- en kwartaalcijfers. De app is beschikbaar voor Apple iPhone en iPad. Lees verder »

BUX mobiel beleggen

Apple iOS. De BUX mobiel beleggen voor Apple iPhone en iPad biedt toegang tot het handelsplatform van BUX. Met funBUX kunt u beleggen met virtueel geld en zonder financiële risico's de app leren kennen en ervaring op doen met handelen in aandelen. Met seriousBUX handelt u met echt geld. Lees verder »

Meer apps voor

Apple iOS Android Windows Web apps

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+