Voor beginnende en gevorderde beleggers

Apps over beleggen en de beurs.

Een overzicht van reviews van apps en web applicaties voor Android, Apple iPhone en iPad, Windows of BlackBerry. Vind handige apps met realtime beurskoersen, het laatste beursnieuws of andere beleggersinformatie. Voor tablets, smartphones en laptops.

Apple iOS Android Windows Web apps

Nieuwste apps

Mijn Robeco

Android. Mijn Robeco is de app voor Robeco-klanten met een Android tablet of smartphone. Via de Mijn Robeco app kunnen beleggers onder meer nieuwe orders plaatsen en de actuele spaartegoeden en beleggingsportefeuille bekijken. Lees verder »

Top Dividend

Apple. De Top Dividend app is een handig hulpmiddel voor beleggers voor het selecteren van aandelen. De app is gemaakt door het Belgische Excelco, een platform voor fundamentele analyse van aandelen. De app is dan ook veel nuttiger dan voor het selecteren van dividendaandelen alleen. Lees verder »

DSM Investor Relations

Apple. De DSM Investor Relations wordt door het Nederlandse beursfonds gebruikt om jaarverslagen en kwartaalcijfers te publiceren. De rapporten zijn ingedeeld in hoofdstukken, zodat beleggers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die voor hen interessant is. Lees verder »

Wolters Kluwer Reports

Apple. Wolters Kluwer Reports geeft beleggers toegang tot recente financiële updates van het beursgenoteerde Wolters Kluwer. De financiële updates bestaan uit recente trading updates en jaarverslagen. De app is beschikbaar voor beleggers met een Apple iPad. Lees verder »

USG People investor news

Apple. USG People investor news is de app voor beleggers met interesse in het beursgenoteerde USG People. De app van dit midkapfonds geeft toegang de actuele beurskoers, het laatste nieuws en de jaar- en kwartaalcijfers. De app is beschikbaar voor Apple iPhone en iPad. Lees verder »

BUX mobiel beleggen

Apple. De BUX mobiel beleggen voor Apple iPhone en iPad biedt toegang tot het handelsplatform van BUX. Met funBUX kunt u beleggen met virtueel geld en zonder financiële risico's de app leren kennen en ervaring op doen met handelen in aandelen. Met seriousBUX handelt u met echt geld. Lees verder »

Indexus

Apple. Indexus is een app voor beleggers en uitgegeven door de gelijknamige vermogensbeheerder. Via de app kunnen met de vermogensbeheerder die zich heeft gespecialiseerd in indexbeleggen. Met enige regelmaat publiceert Indexus via de app nieuwe berichten over de achtergrond van ETF's, indexbeleggen en economie. Lees verder »

ABN Amro Turbo HD

Apple. ABN Amro Turbo HD is een app voor beleggers met een Apple iPad. Natuurlijk geeft deze app een overzicht van de Turbo's die door ABN Amro worden aangeboden. Maar er is meer. Dagelijks kunnen beleggers technische analyse grafieken downloaden van beursindexen zoals de AEX en de DAx en grondstoffen zoals goud en brent oil. Lees verder »

StockSpy

Android. StockSpy voor Android is een handige app om aandelen mee in de gaten te houden. StockSpy is niet uniek, maar valt wel op door de duidelijke vormgeving en eenvoudige bediening. Het zelf kunnen groeperen van aandelen is ook handig. De koersinformatie van Nederlandse aandelen is helaas niet realtime. Net als bij veel andere gratis beursapps. Lees verder »

Bloomberg

Android. Het Amerikaanse Bloomberg is een autoriteit op gebied van financiële nieuwsdiensten en aandelenonderzoek. De Bloomberg app voor Android is beschikbaar voor smartphones en tablets. Met de app blijven beleggers op de hoogte van het belangrijkste beursnieuws uit Amerika en de rest van de wereld. Lees verder »

Meer apps voor

Apple iOS Android Windows Web apps