Fout: Uitvoeren van de query is mislukt. Android beurs apps voor beleggers
feedback
Voor beginnende en gevorderde beleggers

Android apps over beleggen en de beurs


In deze rubriek vindt u apps over beleggen en de beurs die geschikt zijn voor Android smartphones of tablets. Voor beleggers met bijvoorbeeld een Google Nexus, een Samsung Galaxy Note of een Samsung Galaxy Tab.

Top 5 Android apps over beleggen en de beurs apps

1. Binck beleggingsapplicatie
2. StockSpy
3. Mijn Robeco
4. Stock Quote
5. Stock Alert

Reviews van Android apps over beleggen en de beurs apps

Shell Investor & Media

De Shell Investor & Media app voor Android is onmisbaar voor beleggers in het aandeel Royal Dutch Shell (RDSA). Via de app blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en heeft u toegang tot historische gegevens. Lees verder »

Teletrader StockMarkets

De Teletrader StockMarkets app is een krachtig hulpmiddel voor beleggers die actief zijn op verschillende markten en beleggen in verschillende categorieën. De app is ook bruikbaar voor beleggers die uitsluitend in Nederlandse aandelen beleggen, maar in dat geval zijn er betere apps. Lees verder »

Mijn Robeco

Mijn Robeco is de app voor Robeco-klanten met een Android tablet of smartphone. Via de Mijn Robeco app kunnen beleggers onder meer nieuwe orders plaatsen en de actuele spaartegoeden en beleggingsportefeuille bekijken. Lees verder »

StockSpy

StockSpy voor Android is een handige app om aandelen mee in de gaten te houden. StockSpy is niet uniek, maar valt wel op door de duidelijke vormgeving en eenvoudige bediening. Het zelf kunnen groeperen van aandelen is ook handig. De koersinformatie van Nederlandse aandelen is helaas niet realtime. Net als bij veel andere gratis beursapps. Lees verder »

Bloomberg

Het Amerikaanse Bloomberg is een autoriteit op gebied van financiële nieuwsdiensten en aandelenonderzoek. De Bloomberg app voor Android is beschikbaar voor smartphones en tablets. Met de app blijven beleggers op de hoogte van het belangrijkste beursnieuws uit Amerika en de rest van de wereld. Lees verder »

Plus500

Plus500 is een platform voor het handelen in Contracts for Difference, afgekort tot CFD's. De Plus 500 app is geschikt voor beleggers met een Android smartphone of tablet. Via de app kunnen beleggers direct handelen aandelen, indexen, Forex, goud, olie, zilver en andere ETF's en CFD's. Lees verder »

Google Finance

Google Finance is een handige app voor beleggers met een Android smartphone of tablet. De Google Finance app wordt vaak meegeleverd met Android en is daardoor vaak standaard aanwezig op de smartphone of tablet. Voor beleggers die deze app standaard meegeleverd hebben gekregen is Google Finance gratis te downloaden van Google Play. Lees verder »

3D Stock Market

3D Stock Market is een leuke app voor beleggers. Deze beurs app is geschikt voor Android smartphones en tablet. De wereldwijde aandelenbeurzen worden op een 3D wereldbol geprojecteerd. Per land kunnen beleggers de procentuele dagwinst of dagverlies van de hoofdindex zien. Lees verder »


Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+