Fout: Uitvoeren van de query is mislukt. Apple iPad en iPhone beurs apps voor beleggers
feedback
Voor beginnende en gevorderde beleggers

Apple iPad en iPhone apps over beleggen en de beurs


In deze rubriek vindt u apps over beleggen en de beurs die geschikt zijn voor Apple iOS apparaten. Voor beleggers met een iPhone smartphone of een iPad tablet.

Top 5 Apple iPad en iPhone apps over beleggen en de beurs apps

1. Stock Master: Interactive Charts
2. The Economist
3. Top Dividend
4. ABN AMRO Insights

Reviews van Apple iPad en iPhone apps over beleggen en de beurs apps

ChartIQ Practice Trading Simulator

ChartIQ Practice Trading Simulator (PTS) is een handige app voor beleggers waarmee zij strategieën kunnen testen. Voor het doorlopen van uw tests heeft ChartIQ de historische koersdata handig ingedeeld in scenario's zoals een zijwaarts bewegende markt, een beurscrash en een marktcorrectie. Lees verder »

ABN AMRO Insights

De ABN AMRO Insights app geeft beleggers toegang tot de inzichten van ABN AMRO in de vorm van artikelen. Wekelijks verschijnen er binnen de app nieuwe artikelen. De artikelen zijn van goede kwaliteit en vormen een goede achtergrond voor beleggers. De ABN AMRO Insights app is beschikbaar voor iPhone en iPad. Lees verder »

Top Dividend

De app Top Dividend voor Apple iPad geeft een overzicht van interessante dividendaandelen wereldwijd. Per aandeel is een sterkte en zwakte analyse uitgevoerd en wordt een rating van maximaal 5-sterren afgegeven. Lees verder »

DSM Investor Relations

De DSM Investor Relations wordt door het Nederlandse beursfonds gebruikt om jaarverslagen en kwartaalcijfers te publiceren. De rapporten zijn ingedeeld in hoofdstukken, zodat beleggers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die voor hen interessant is. Lees verder »

Wolters Kluwer Reports

Wolters Kluwer Reports geeft beleggers toegang tot recente financiële updates van het beursgenoteerde Wolters Kluwer. De financiële updates bestaan uit recente trading updates en jaarverslagen. De app is beschikbaar voor beleggers met een Apple iPad. Lees verder »

USG People investor news

USG People investor news is de app voor beleggers met interesse in het beursgenoteerde USG People. De app van dit midkapfonds geeft toegang de actuele beurskoers, het laatste nieuws en de jaar- en kwartaalcijfers. De app is beschikbaar voor Apple iPhone en iPad. Lees verder »

BUX mobiel beleggen

De BUX mobiel beleggen voor Apple iPhone en iPad biedt toegang tot het handelsplatform van BUX. Met funBUX kunt u beleggen met virtueel geld en zonder financiële risico's de app leren kennen en ervaring op doen met handelen in aandelen. Met seriousBUX handelt u met echt geld. Lees verder »

Indexus

Indexus is een app voor beleggers en uitgegeven door de gelijknamige vermogensbeheerder. Via de app kunnen met de vermogensbeheerder die zich heeft gespecialiseerd in indexbeleggen. Met enige regelmaat publiceert Indexus via de app nieuwe berichten over de achtergrond van ETF's, indexbeleggen en economie. Lees verder »


Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+