feedback
Voor beginnende en gevorderde beleggers

Boeken over Strategie
De intelligente belegger

De intelligente belegger is de Nederlandse vertaling van de absolute best-seller voor beleggers: The Intelligent Investor geschreven door Benjamin Graham. Dit boek wordt vaak genoemd als hét boek dat beleggers gelezen moeten hebben. Lees verder »


Trading for a living

In Trading for a Living beschrijft Dr. Alexander Elder de door hem gebruikte strategieën voor day trading op de beurs. Hij legt uit hoe hij ze toepast en hoe u ze zelf kunt toepassen. Lees verder »


Beleggen in bull- en bearmarkten

Voor Beleggen in bull- en bearmarkten ging auteur Ruerd Heeg op zoek naar de allerbeste beleggingen op de beurs. Het resultaat is een onderhoudend boek vol met interessante informatie. Een gespreide portefeuille met deze beleggingen zal op den duur een zeer hoog rendement opleveren. Lees verder »


Tap Dancing to Work

Het boek Tap Dancing to Work: Warren Buffett on Practically Everything, 1966-2012 geeft een inkijkje in het leven van Warren Buffett. Deze Amerikaanse superbelegger verdiende zijn fortuin met zijn beleggingsbedrijf Berkshire Hathaway. Lees verder »


Beleggingswijsheid

Beleggingswijsheid is een unieke verzameling van interessante uitspraken van de beste beleggers ter wereld. Beleggingswijsheid u mee in de persoonlijke denkwereld van beleggers als Warren Buffett, Charlie Munger, George Soros, Benjamin Graham, John Maynard Keynes, Donald Trump, Carlos Slim, Peter Lynch, John Templeton en vele anderen. Lees verder »


Leer beleggen als Warren Buffett

Begonnen op elfjarige leeftijd met 100 Dollar wist Warren Buffett een persoonlijk vermogen op te bouwen van miljarden. In dit boek komen zijn verrassende inzichten uitgebreid aan de orde. Lees hoe hij aandelen selecteert en hoe hij zich niet laat verleiden tot het beleggen in bedrijven die hij niet begrijpt. Lees verder »


Beleggen met visie

Onze pensioenen worden meer dan ooit afhankelijk van de veranderingen in rente en aandelen. Daarmee schuift de aandacht in toenemende mate naar rendement. Succesvolle pensioenfondsbestuurders zullen hier op toegesneden moeten zijn en in de vingers krijgen wat de echte beleggingskeuzes zijn. Lees verder »


The little book that still beats the market

Dit boek is een vernieuwde versie van The Little Book that Beats the Market, een New York Times bestseller en een ware klassieker in de financiële literatuur. In het boek legt de auteur Joel Greenblatt uit hoe beleggers de marktgemiddelden kunnen outperformen door het eenvoudigweg systematisch toepassen van een formule. Lees verder »


Beleggen op de golven

Om goed te kunnen beleggen moet men visie hebben. In dit boek voor beleggers leggen de schrijvers hun visie op beleggen uit op basis van de studie van de vaste patronen in de economie. In dit boek komen de kortere golven in de economie en aandelenkoersen aanbod, maar kom je ook te weten wat de Kondratieffgolf betekend. Lees verder »


Modern beleggen voor iedereen

De rode draad door het verhaal is het verkrijgen van een eigen oordeel over de belegging van je kostbare bezit: jouw geld. Het boek is toegankelijk geschreven en bevat begrippen waar een moderne belegger niet buiten kan. Lees verder »

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.