feedback
Beginnen met beleggen in aandelen, beleggingsfondsen & ETF's

App Directory

De beste apps over beleggen, de beurs en andere economische onderwerpen.

Technician: Real-Time Stock and Forex Charts

ChartIQ Stock Charts and Technical Analysis is een app voor beleggers met een Apple iPad. ChartIQ is een grafisch mooi vormgegeven beursapp en eenvoudig in de bediening. De app is bedoeld voor technische analyse van aandelen door middel van charting. Lees verder »

Stock Master: Interactive Charts

Stock Master: Interactive Charts is een app voor beursanalyse op de iPad of iPhone. De app is geheel toegespitst op technische analyse van aandelen door middel van charting. De app analyseert de beurskoers en herkent crossovers en candlestick patronen. Bij herkenning van vooraf ingestelde koerswaardes of patronen kan de app een alert afgeven. Lees verder »

StockSpy

StockSpy voor Android is een handige app om aandelen mee in de gaten te houden. StockSpy is niet uniek, maar valt wel op door de duidelijke vormgeving en eenvoudige bediening. Het zelf kunnen groeperen van aandelen is ook handig. De koersinformatie van Nederlandse aandelen is helaas niet realtime. Net als bij veel andere gratis beursapps. Lees verder »

Alex voor Apple iOS

De Alex beleggingsapplicatie voor de iPhone en iPad is beschikbaar voor rekeninghouders en niet-rekeninghouders. De beursapp van Alex biedt toegang tot realtime beurskoersen en nieuwsberichten. Rekeninghouders van Alex krijgen via de app ook toegang tot hun beleggingsrekening en kunnen direct online handelen vanuit de app. Lees verder »

Alex voor Android

De Alex beleggingsapplicatie is gratis te downloaden door beleggers met een Android smartphone of tablet. De Alex beleggingsapplicatie is ook bruikbaar voor niet-rekeninghouders voor het bekijken van realtime beurskoersen en het laatste nieuws. Rekeninghouders kunnen gebruikmaken van alle functies en direct online handelen. Lees verder »

Turbo App BNP PARIBAS

De Turbo App van BNP Paribas is geschikt voor Apple iPhone en iPad. Met de app kunt u real-time beurskoersen volgen, een eigen portefeuille en watchlist bijhouden en de laatste technische analyses van Nico Bakker volgen. Lees verder »

DSM Investor Relations

De DSM Investor Relations wordt door het Nederlandse beursfonds gebruikt om jaarverslagen en kwartaalcijfers te publiceren. De rapporten zijn ingedeeld in hoofdstukken, zodat beleggers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die voor hen interessant is. Lees verder »

BAM Reports

De beursgenoteerde Koninklijke BAM Groep publiceert haar jaarverslag ook in een app voor beleggers. De BAM Groep is opgenomen in de AMX beursindex. De BAM Reports app geeft aandelenbeleggers toegang tot de laatste jaarverslagen en tussentijdse financiële updates. Lees verder »

Binck beleggingsapplicatie

De Binck beleggingsapplicatie is gratis te downloaden door beleggers met een Android smartphone of tablet. De Binck beleggingsapplicatie is ook bruikbaar voor niet-rekeninghouders voor het bekijken van realtime beurskoersen en het laatste nieuws. Rekeninghouders kunnen gebruikmaken van alle functies en direct online handelen. Lees verder »

Binck voor Apple iOS

BinckBank timmert hard aan de weg om beleggers via zoveel mogelijk platformen toegang te geven. De onlangs vernieuwde Binck website is duidelijker en sneller. Voor beleggers met een iPhone is er al een app beschikbaar via de iTunes store. Lees verder »

AkzoNobel Annual and Quarterly Reports

De publicatie van de jaarcijfers betekent veel leeswerk voor beleggers. AkzoNobel maakt het beleggers met een iPad makkelijk. Met de Apple app kunnen beleggers het AkzoNobel jaarverslagen digitaal doorbladeren. Het beursfonds gebruikt de app ook om de kwartaalcijfers te publiceren. Lees verder »

Shell Investor & Media Android

De Shell Investor & Media app voor Android is onmisbaar voor beleggers in het aandeel Royal Dutch Shell (RDSA). Via de app blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en heeft u toegang tot historische gegevens. Lees verder »

Teletrader StockMarkets

De Teletrader StockMarkets app is een krachtig hulpmiddel voor beleggers die actief zijn op verschillende markten en beleggen in verschillende categorieën. De app is ook bruikbaar voor beleggers die uitsluitend in Nederlandse aandelen beleggen, maar in dat geval zijn er betere apps. Lees verder »

Shell Investor & Media Apple iOS

Shell Investor & Media is een app voor Royal Dutch Shell beleggers. De beurs app geeft toegang tot het laatste bedrijfsnieuws, financiële cijfers, informatie over dividend en nog veel meer interessante onderwerpen voor beleggers. Lees verder »
Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+