feedback
Beleggen in aandelen, beleggingsfondsen & ETF's


De beste apps voor beleggers

Interessante apps over beleggen, de beurs en andere economische onderwerpen. Met de hand geselecteerd door de redactie van Gidsvoorbeleggen.nl.

Technician: Real-Time Stock and Forex Charts

ChartIQ Stock Charts and Technical Analysis is een app voor beleggers met een Apple iPad. ChartIQ is een grafisch mooi vormgegeven beursapp en eenvoudig in de bediening. De app is bedoeld voor technische analyse van aandelen door middel van charting. Meer..

Stock Master: Interactive Charts

Stock Master: Interactive Charts is een app voor beursanalyse op de iPad of iPhone. De app is geheel toegespitst op technische analyse van aandelen door middel van charting. De app analyseert de beurskoers en herkent crossovers en candlestick patronen. Bij herkenning van vooraf ingestelde koerswaardes of patronen kan de app een alert afgeven. Meer..

StockSpy

StockSpy voor Android is een handige app om aandelen mee in de gaten te houden. StockSpy is niet uniek, maar valt wel op door de duidelijke vormgeving en eenvoudige bediening. Het zelf kunnen groeperen van aandelen is ook handig. De koersinformatie van Nederlandse aandelen is helaas niet realtime. Net als bij veel andere gratis beursapps. Meer..

Alex voor Apple iOS

De Alex beleggingsapplicatie voor de iPhone en iPad is beschikbaar voor rekeninghouders en niet-rekeninghouders. De beursapp van Alex biedt toegang tot realtime beurskoersen en nieuwsberichten. Rekeninghouders van Alex krijgen via de app ook toegang tot hun beleggingsrekening en kunnen direct online handelen vanuit de app. Meer..

Alex voor Android

De Alex beleggingsapplicatie is gratis te downloaden door beleggers met een Android smartphone of tablet. De Alex beleggingsapplicatie is ook bruikbaar voor niet-rekeninghouders voor het bekijken van realtime beurskoersen en het laatste nieuws. Rekeninghouders kunnen gebruikmaken van alle functies en direct online handelen. Meer..

Turbo App BNP PARIBAS

De Turbo App van BNP Paribas is geschikt voor Apple iPhone en iPad. Met de app kunt u real-time beurskoersen volgen, een eigen portefeuille en watchlist bijhouden en de laatste technische analyses van Nico Bakker volgen. Meer..

DSM Investor Relations

De DSM Investor Relations wordt door het Nederlandse beursfonds gebruikt om jaarverslagen en kwartaalcijfers te publiceren. De rapporten zijn ingedeeld in hoofdstukken, zodat beleggers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die voor hen interessant is. Meer..

BAM Reports

De beursgenoteerde Koninklijke BAM Groep publiceert haar jaarverslag ook in een app voor beleggers. De BAM Groep is opgenomen in de AMX beursindex. De BAM Reports app geeft aandelenbeleggers toegang tot de laatste jaarverslagen en tussentijdse financiële updates. Meer..

Binck beleggingsapplicatie

De Binck beleggingsapplicatie is gratis te downloaden door beleggers met een Android smartphone of tablet. De Binck beleggingsapplicatie is ook bruikbaar voor niet-rekeninghouders voor het bekijken van realtime beurskoersen en het laatste nieuws. Rekeninghouders kunnen gebruikmaken van alle functies en direct online handelen. Meer..

Binck voor Apple iOS

BinckBank timmert hard aan de weg om beleggers via zoveel mogelijk platformen toegang te geven. De onlangs vernieuwde Binck website is duidelijker en sneller. Voor beleggers met een iPhone is er al een app beschikbaar via de iTunes store. Meer..

AkzoNobel Annual and Quarterly Reports

De publicatie van de jaarcijfers betekent veel leeswerk voor beleggers. AkzoNobel maakt het beleggers met een iPad makkelijk. Met de Apple app kunnen beleggers het AkzoNobel jaarverslagen digitaal doorbladeren. Het beursfonds gebruikt de app ook om de kwartaalcijfers te publiceren. Meer..

Shell Investor & Media Android

De Shell Investor & Media app voor Android is onmisbaar voor beleggers in het aandeel Royal Dutch Shell (RDSA). Via de app blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en heeft u toegang tot historische gegevens. Meer..

Teletrader StockMarkets

De Teletrader StockMarkets app is een krachtig hulpmiddel voor beleggers die actief zijn op verschillende markten en beleggen in verschillende categorieën. De app is ook bruikbaar voor beleggers die uitsluitend in Nederlandse aandelen beleggen, maar in dat geval zijn er betere apps. Meer..

Shell Investor & Media Apple iOS

Shell Investor & Media is een app voor Royal Dutch Shell beleggers. De beurs app geeft toegang tot het laatste bedrijfsnieuws, financiële cijfers, informatie over dividend en nog veel meer interessante onderwerpen voor beleggers. Meer..
Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter LinkedinBericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.