feedback
Beginnen met beleggen in aandelen, beleggingsfondsen & ETF's
Apple iOS    Apparaat Apple iPad en iPhone    Licentie Gratis

DSM Investor Relations

DSM Investor Relations voor Apple iPad

De DSM Investor Relations wordt door het Nederlandse beursfonds gebruikt om jaarverslagen en kwartaalcijfers te publiceren. De rapporten zijn ingedeeld in hoofdstukken, zodat beleggers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die voor hen interessant is.

Kenmerken Downloaden

Review

De app wordt door het Nederlandse beursfonds Koninklijke DSM (DSM) gebruikt om jaarverslagen en kwartaalcijfers te delen met beleggers. De financiële rapporten zijn ingedeeld in hoofdstukken, zodat beleggers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die voor hen interessant is.

DSM Investor Relations is de opvolger van de Apple iPad app DSM Reports. Deze nieuwe versie biedt veel meer dan alleen de jaarverslagen en kwartaalcijfers. In DSM Investor Relations vinden beleggers ook beurskoersen van het aandeel DSM, de financiële agenda en meer.

Belangrijkste kenmerken

  • Jaarverslagen
  • Kwartaalcijfers
  • Beurskoersen
  • Financiele agenda
  • Persberichten
  • Video's
  • Audio casts

Downloadinformatie

Type Gratis
Apparaten Apple iPad en iPhone
Besturingssoftware iOS 8.0 of hoger
Locatie DSM Investor Relations downloaden van iTunes
Bijzonderheden

Deel deze app met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Apple App Store
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.