feedback
Beleggen in aandelen, beleggingsfondsen & ETF's


Apple iOS    Apparaat Apple iPad en iPhone    Licentie Gratis

Stock Master: Interactive Charts

Stock Master voor iPad en iPhone

Stock Master: Interactive Charts is een app voor beursanalyse op de iPad of iPhone. De app is geheel toegespitst op technische analyse van aandelen door middel van charting. De app analyseert de beurskoers en herkent crossovers en candlestick patronen. Bij herkenning van vooraf ingestelde koerswaardes of patronen kan de app een alert afgeven.

Kenmerken Downloaden

Review

De Stock Master: Interactive Charts app haalt de koersinformatie op bij Google Finance. Dit betekend dat ook koersinformatie beschikbaar is van aandelen die verhandeld worden op de aandelenbeurs van Euronext Amsterdam. De symbolen van Google Finance worden aangehouden. Koninklijke Ahold is bijvoorbeeld AH.AS en Unilever is UNA.AS. De koersinformatie wordt continu bijgewerkt met Google Finance maar is 15 minuten vertraagd.

De grafieken in Stock Master: Interactive Charts zijn erg duidelijk en erg interactief. Het is zelfs mogelijk om de historische beurskoers opnieuw af te spelen, waarbij weergegeven wordt wanneer een candlestick patroon of crossover herkent wordt. Natuurlijk zijn de grafieken ook voorzien van de MACD, RSI en andere indicatoren die door beleggers gebruikt worden bij technische analyse van aandelen.

Belangrijkste kenmerken

  • Zeer duidelijke grafieken
  • Automatische herkenning van candlestick patronen
  • Crossover signalen
  • Indicatoren voor technische analyse van aandelen zoals MACD en RSI
  • Koersinformatie op basis van Google Finance
  • Koppeling met eigen Google Finance account mogelijk voor synchronisatie van portfolio
  • Bijhouden van een eigen portfolio mogelijk
  • Afspelen van historische beurskoers mogelijk
  • Instellen van alerts mogelijk

Downloadinformatie

Type Gratis
Apparaten Apple iPad en iPhone
Besturingssoftware iOS 10.0 of hoger
Locatie Stock Master downloaden van iTunes
Bijzonderheden

Deel deze app met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Apple App Store
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.