feedback
Beginnen met beleggen in aandelen, beleggingsfondsen & ETF's
Apple iOS    Apparaat iPad, iPhone en iPod touch    Licentie Gratis

Top Dividend app voor Apple iPad

Top Dividend voor Apple iPad

De app Top Dividend voor Apple iPad geeft een overzicht van interessante dividendaandelen wereldwijd. Per aandeel is een sterkte en zwakte analyse uitgevoerd en wordt een rating van maximaal 5-sterren afgegeven.

Kenmerken Downloaden

Review

Het is even zoeken tussen de reclameboodschap van de maker, maar met de knop "Naar Top Dividendaandelen" kan de app worden gestart. Het scherm opent met alle top dividendaandelen, gerubriceerd per land. Vervolgens kan er per aandeel ingezoomd worden op details zoals het dividendrendement, de pay-out ratio en het dividend per aandeel.

De definitie top dividendaandeel is een interpretatie van de makers. Voordat zij een aandeel als top dividendaandeel aanmerken dient het aandeel aan een aantal zaken te voldoen. Bijvoorbeeld dat het beursfonds de afgelopen zes opeenvolgende jaren dividend heeft uitgekeerd en dat de actuele dividendrendement groter dan 1,5 procent dient te zijn.

Daarnaast wordt binnen de app voor ieder aandeel een rating afgegeven op basis van 5-sterren. De aandelen worden getoetst op de onderwerpen: Omzetgroei, winstmarge, rentabiliteit, zelffinancieringsgraad en terugbetalingscapaciteit. Per onderwerp kan een ster verdiend worden als de waarde boven de door de makers gestelde norm komt.

Belangrijkste kenmerken

  • App met een duidelijke focus: Dividendaandelen
  • De aandelen worden door de makers van de app voorzien van een rating
  • Analyse van sterktes en zwaktes
  • Dividendrendement, pay-out ratio en andere indicatoren
  • Aandelen bijhouden op een watchlist

Downloadinformatie

Type Gratis
Apparaten iPad, iPhone en iPod touch
Besturingssoftware iOS 4.3 of nieuwer
Locatie Download de Top Dividend app uit de AppStore
Bijzonderheden

Deel deze app met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Apple iTunes AppStore
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.