feedback
Beleggen in aandelen, beleggingsfondsen & ETF's
Auteur Patrick Beijersbergen   Verschenen November 2018   Taal Nederlands

Beleggen kun je zelf 2019

Tips + tricks voor 2019

In Beleggen kun je zelf helpt beleggingsanalist Patrick Beijersbergen u op weg in de wereld van beleggen en geeft hij concrete 'tips en tricks' voor 2019. Is het nu een goed moment om in te stappen? Is beleggen wellicht iets voor mij? In duidelijke taal geeft de auteur antwoord op deze en tal van andere vragen over beleggen in aandelen.

Patrick Beijersbergen (1968) is geregistreerd beleggingsanalist (RBA). Hij is sinds 1996 werkzaam in de financiële sector. Als beleggingsadviseur, vermogensbeheerder en analist bij verschillende banken en vermogensbeheerders maakte hij alle aspecten van de beleggingspraktijk in Nederland van nabij mee.

Meer informatie Nu bestellen

Informatie over de afhandeling van uw bestelling

Dit boek wordt aangeboden door onze partner bol.com. Dit betekent dat u dit boek bij bol.com bestelt en dat de afhandeling van uw bestelling door bol.com wordt verzorgd.

Deel dit boek met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Tekst en beeld: BOL.com

Bol.com en het bol.com logo zijn geregistreerde handelsmerken van bol.com
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.