Beleggen in stijgers en hooggewaardeerde aandelen

Bij het selecteren van interessante aandelen om in te beleggen, wordt er vaak alleen gezocht naar achterblijvers. Is dat eigenlijk wel terecht of laten beleggers een kans liggen?

Het kan ook interessant zijn om te beleggen in succesvolle bedrijven, met hooggewaardeerde aandelen. De kans is immers groot dat zij door hun succes nog meer succes kunnen behalen. Daarnaast is de kans op een stabiel dividend ook groter. Het loont daarom de moeite om je ook te verdiepen in de grootste stijgers.

Lees verder over dit onderwerp

Historische AEX aandelen

De samenstelling van de AEX beursindex wisselt van tijd tot tijd. Nieuwe aandelen worden toegevoegd en aandelen van beursfondsen verdwijnen. In het historische overzicht zijn

Elliott Wave Techniques Simplified

How to Use the Probability Matrix to Profit on More Trades The forecasting skills you need to draw impressive returns in today’s markets. Elliott Waves

Korte samenvatting

Collecties

Overnamenieuws en geruchten

Een overnamepoging of zelfs maar een gerucht, kan een grote invloed hebben op de koers van een aandeel en uw belegging. In deze gids houden wij u op de hoogte van de laatste overnamegeruchten en nieuwsberichten rondom Nederlandse beursgenoteerde bedrijven.

Overzicht beursgangen 2022

Historisch gezien zijn beursintroducties interessant voor beleggers. Lees hoe je hier als gewone belegger van kunt profiteren, wat er allemaal bij komt kijken en welke Nederlandse beursgangen en internationale IPO’s er op de agenda staan.

Beleggen in de chipsector

De vraag naar chips blijft nog steeds ongekend hoog omdat voor veel technologische vooruitgang computerchips nodig zijn. Hier profiteren de chipfabrikanten en de toeleveranciers van. Welke bedrijven zijn er eigenlijk actief in de chipsector en hoe kun je hier als belegger op inspelen?

Beleggen in tech aandelen

Technologie is tegenwoordig overal en de keuze voor tech aandelen is dan ook ruim. Waar moet je op letten bij beleggen in tech aandelen? Hoe

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website en voor optimalisatie.