Beginnen met beleggen

Een selectie van onze beste artikelen voor beginners op de beurs. Met praktische informatie over het openen van een account bij een online broker tot de eerste stappen op de beurs.

ETF beleggen voor beginners

Een Exchange Traded Fund (ETF) is een immens populair beleggingsinstrument. Het is gemakkelijk aan te schaffen en stelt u als belegger in staat om eenvoudig een gespreide portefeuille op te bouwen.

Lees verder »

Zo maakt u een bewuste keuze voor actief en passief beleggen

In dit artikel gaan we in op de verschillen tussen actief en passief beleggen. Met daarbij per beleggingsstijl de duidelijk de voordelen en nadelen, maar ook de kenmerken van een actieve en een passieve belegger. Basisbeginselen die u als belegger kunt gebruik om een afweging te maken welke stijl het beste bij u past.

Lees verder »

De kosten van beleggen

Transactiekosten Hoewel we aanraden om verder te kijken dan alleen de transactiekosten, blijft dit toch voor veel beleggers logischerwijs een belangrijke factor. Transactiekosten zijn de

Lees verder »
Boeken

Blondjes Beleggen Beter

In 7 stappen naar simpel en succesvol beleggen In Blondjes beleggen beter neemt financieel journaliste Janneke Willemse je mee tijdens je eerste stappen op de

Lees verder »

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website en voor optimalisatie.